50% 55RON
50% 150RON
1Solist.ro - Pariuri sportive
50% 300RON
100% 100RON

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Europa League 2009/2010
PostPosted: 10 Mar 2010, 18:21 
Moderator
Moderator

Joi, 11 martie 2010, 8 meciuri

20:00 Atl. Madrid - Sporting
20:00 Hamburger - Anderlecht
20:00 Kazan - Wolfsburg
20:00 Lille - Liverpool
22:05 Benfica - Marseille
22:05 Juventus - Fulham
22:05 Panathinaikos - St. Liege
22:05 Valencia - Bremen

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 18:59 
Parior bun
Parior bun

Juventus - Fulham @ 1 cota 1,53 (Gamebookers)

O alta confruntare interesanta este si cea dintre Juventus, recent revenita in cupele europene si Fulham, o prezenta sporatica care deja si a depasit conditia de outsider. Dupa o iesire destul de rusinoasa si mai ales costisitoare din Liga Campionilor, dar si un sezon nu atat de reusit pe plan intern „ Batrana Doamna „ incearca sa „ dreaga busuoicul „ in Europa League , acolo unde obiectivul este castigarea trofeului. Iar bookmakerii o sustin , echipa din Torino fiind cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului, dupa Liverpool. Astfel, Juve pare sa-si fi regasit forma buna , avand 3 victorii in ultimele 4meciuri disputate, ultima chiar in deplasarea de pe Artemio Franchi. Ocupand momentan locul 5, la 2 puncte de locul 4, ultimul care permite accesul in UCL , dar cu sanse si la locul 3, dar si sa ramana pe ultimul loc de Europa League Juventus cauta totusi printr-un parcus european cat mai lung sa si castige gloria europeana de odinioara , cand era favorita chiar la castigarea Uefa Champions League. Iar juventinii mai au inca in cadrul echipei jucatori precum Del Piero, Trezeguet sau Buffon , care disputau in mai 2003 finala impotrica celor de la Milan Fulham este, asa cum am scris si anterior, o prezenta sporadica in Europa, iar performanta lor de a elimina detinatoarea en titre a trofeului este cu atat mai mare. Desi astfel a demonstrat o forta de joc specifica echipelor din Anglia, cred totusi ca experienta lui Juve, dar mai ales eficienta si pragmatismul italienilor in general ii va purta pe cei de pe Stadio Olimpico spre victorie.

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 19:04 
Parior bun
Parior bun

Valencia - Werder Bremen @ over 2,5 cota 1,7 (Gamebookers)

Unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta etapa de Europa League este cea dintre Valencia ( a treia favorita la castigarea trofeului) si Werder Bremen ( mereu cu sanse si cotata ca una dintre favoritele la castigarea trofeului , acum cu sansa a 5-6 , avand cota de 15 , alaturi de alte 2 echipe). Asadar, un meci care s-ar fi putut la fel de bine juca in grupele sau chiar saisprezecimile Uefa Champions League, se disputa acum in a doua competitie europeana.Totusi, echilibrul dintre cele doua echipe este unul destul de delicat, motiv pentru care pariul pe care il aleg este unul special, de peste 2.5 goluri. Si asta pentru ca ambele echipe sunt axate pe atac, au un joc ofensiv si se conduc dupa principiul „ sa marcam un gol mai mult decat adversarul”. Astfel, in campionat Werder are marcate 50 de goluri ( al doilea cel mai bun atac dupa Bayern care are marcate 51) si a primit 31, avand astfel un total de 81 de goluri in 25 de meciuri disputate, ducand la o medie de 3.24 goluri per meci. In Europa League, Werder a disputata 6 meciuri, marcand 17 goluri si primind 6, avand asadar o medie de 3.83. Gazda de astazi, Valencia, este de asemenea o echipa ofensiva, beneficiind de serviciile unor jucatori foarte buni precum Baraja, Silva, Joachin, dar mai ales David Villa.In campionat, Valencia ocupa locul 3, avand marcate 42 de goluri ( cele mai multe dupa super-puterile Real si Barcelona) si primind 26, totalizand astfel 68 de goluri in 25 meciuri, cu o medie de 2.7 goluri per meci. In Europa League are marcate 12 si a primit 8, insumand astfel 20 de goluri in 6 meciuri jucate, cu o medie de 3.33 goluri per meci. Avem astfel toate premizele unui meci in care se vor marca mai mult de 2.5 goluri.

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 14:15 
Parior incepator
Parior incepator

Benfica - Marseille - 1 (H 0-1) # 3.80 # Bwin

Joi, 11 martie, de la ora 22:05, Benfica Lisabona, Portugalia, va intalni pe propriul teren formatia Olimpique Marseille, intr-o partida din cadrul turului 8-imilor Europa League. In faza anterioara, Benfica a trecut la pas de catre mult mai modesta formatia Hertha Berlin, in vreme ce Olimpique Marseille practic a distrus orgoliul danezilor de la FC Copenhaga, castigand ambele manse la scor. Va fi o partida interesanta, intre 2 echipe diferite ca stil de joc, prima bazata pe ofensiva, a doua pe defensiva, de aceea cred ca francezii nu vor scapa neinvinsi din aceasta partida. Benfica are o medie incredibila de 2.47 goluri pe meci acasa, si 0.59 goluri primite in acest sezon, lucru ce denota o oarecare suprematie a acestora cand evolueaza pe propriul teren. Merg pe o victorie la cel putin 2 goluri diferenta a lusitanilor in aceasta seara.

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 14:16 
Parior incepator
Parior incepator

Rubin Kazan - Wolfsburg - 1 (H 0-1) # 3.80 # Bwin

Joi, 11 martie, de la ora 20:00, Rubin Kazan, Rusia, va intalni pe propriul teren formati WFL Wolfsburg, Germania, intr-o partida din cadrul turului 8-imilor Europa League. In faza anterioara, rusii au trecut clar de israelienii de la Hapoel Tel-Aviv, in vreme ce Wolfsburg a dispus de spaniolii de la Villareal. Rubin Kazan traverseaza o perioada buna de joc, avand 3 victorii, 2 egaluri si 1 infrangere in ultimele 6 partide, in vreme ce Wolfsburg pare sa isi fi revenit din pasa proasta care a dominat-o mai tot turul Bundesligii, avand 4 victorii n aceeasi perioada, 4 victorii consecutive. De la oaspeti insa vor lipsi piesele grele din atac, Dzeko si Grafite, de aceea cred ca rusii au sansa de a castiga la pas aceasta partida, si de a-si pune clar amprenta asupra viitoarei calificate din aceasta dubla mansa.

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 15:20 
Parior incepator
Parior incepator

Atletico Madrid-Sporting Lisabona
1 2 (pariul va fi rambursat dacă meciul se termină cu egal în timpul regulamentar) Sporting cota 3,20

Astazi de la orele 20:00 se intalnesc intr-o partida ce se anunta una extrem de interesanta in prima mansa a optimilor de finala ale Europa League doua echipe cu renume doua echipe bune ce cred eu ca vor oferii un spectacol frumos. Gazdele de la Atletico au trecut in turul precedent de Galatasaray iar oaspetii de Everton ceea ce demonstreaza ca ambele echipe au avut parte de un adversar tare sa au practicat un fotbal calitativ. De accea tind sa cred ca aceasta partida va fi una de care pe care, cu toate ca bookmakeri dau ca favorita pe Atletico forma inconstanta prin care trec ma fac sa dau credit oapetilor care dupa 3 victorii consecutive in care au marcat de 10 ori fara sa primesca gol, au un moral excelent si de ce nu pot produce o surpriza destul de neplacuta madrilenilor. Mizez pe faptul ca in aceast stagiu al competitiei nu exista echipe slabe si ca meciul este deschis oricarui rezultat.

Rubin Kazan-Wolsburg
1 2 (pariul va fi rambursat dacă meciul se termină cu egal în timpul regulamentar) Wolsburg cota 2,70

Astazi de la orele 20:00 se intalnesc in optimile Europa League doua echipe ce au ca obiectiv acest trofeu doua echipe campioane in campionatul rusesc Rubin Kazan gazda acestei partide iar in Bundesliga germana Wolsburg. Partida se anunta una extrem de interesanta, dupa ce a trecut de Hapoel dupa un 3-0 la general Rubin pare favorita acestei intalniri in opinia bookmakerilor, dar eu tin sa ii contrazic deoarece intalnesc un Wolsburg intr-o forma excelenta cu un atac excelent echipa ce a trecut de Villareal in pas de defilare 6-3 la general. Un mare avantaj este ca Wolsburg se afla in plin sezon in liga germana pe cand Rubin nu a inceput competitia interna, Forma excelenta a Wolsburugului m-a face sa mizez pe ei in aceasta seara cu toata increderea sper ca victoriile sa lege victorii. Asadar pronostichez o partida frumoasa cu multe ocazii de poata in care diferenta o va face eficienta in fata portii, unde zic eu Wolsburg este net superioara lui Rubin.

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 15:24 
Parior incepator
Parior incepator

Valencia-Werder
Pauză sau final (pariul e câştigător dacă rezultatul e corect la pauză sau la finalul jocului) x | Cote : 1.65 BWIN
Astazi de la 22:05 se intalnesc intr-o partida zic eu foarte interesanta contand pentru prima mansa a optimilor de finala ale Europa League spanilolii de la CF valencia si gazda acestei partide si Werder Bremen. Inca de la inceput tin sa precizez ca cele doua echipe se afla in topul pretendentelor la acest trofeu, dupa parerea mea o sa avem o partida destul de modesta cred eu prea tacticizata in care se va pune accent pe defensiva nici una din echipe nu stiu cat de mult va risca cel putin in primele 45 de minute. Dupa ultimele rezultate am spune ca cele doua echipe se vor napusti in atac dar eu tind sa cred ca cel putin la pauza acestui meci cele doua echipe vor merge umar la umar. Posibil ca rezultatul final sa se decida printr-o realizare personala excelenta. Pronostichez un rezultat de egalitate fie la pauza fie la finalul acestui joc.

Benfica-Marseille
peste 2,5 goluri | Cote : 1.9 | BWIN
Astazi de la 22:05 se intalnesc pe Dragao 2 echipe in mare forma in prima mansa a optimilor de finala ale Europa League. Gazda acestei partide Benfica Lisabona si oaspetii de la Olympique de Marseille. Dupa cum stim ambele echipe au trecut usor in aceasta faza a competitiei Benfica cu scorul de 5-1 de Hertha iar Marseille cu un 6-2 neverosimil de FC Copenhaga. De aceea tind sa cred ca in aceasta seara nu o sa avem parte de o partida super tacticizata, desigur Benfica va dori sa isi asigure un rezultat cat mai bun pentru returul din Franta, dar sa nu neglijam forta ofensiva a celor din Marseille care cu siguranta nu vor lasa garda jos si se vor lasa dominati in aceasta partida. Orgoliul este mare si de aceea cred ca o sa avem o partida cu multe goluri rezultatul final fiind stabilit de eficienta in fata portii a celor doua ofensive. Pronostic peste 2,5 goluri

Panathinaikos-Standard Liege
Pronostic : 1 | Cote : 1.6 | BWIN
Astazi de la orele 22:00 se intalnesc in prima mansa a optimilor de finala ale Europa League, Gazda acestei partide grecii de la Panathinaikos si oaspetii din aceasta seara Standard Liege. Partida se anunta una extrem de interesanta dat fiind ca este prima mansa cred ca Panathinaikos va ataca inca din start pentru a isi asigura un scor confortabil in abordarea partidei retur din Belgia.Dupa cum bine se stie Pao este o echipa redutabila se pare pe teren propriu dar si ca grup unit, reusind in turul precedent sa spulbere pe AS Roma cu un 6-4 la general dubla victorie. De partea cealalta cred ca Standard va fi o echipa tematoare ce nu se va avanta in atac, mai degraba va incerca sa scoata un rezultat bun de asemeni pentru returul de pe teren propriu. Mizez pe un atac bun al grecilor si pe o partida intr-un singur sens.Pronostic victorie Panathinaikos cota 1,60

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2010, 07:32 
Parior bun
Parior bun

dogslayer wrote:
Numai meciuri unul si unul avem joi in Europa LEague. S-a cam cernut pleaba si au ramas granzii. Singura care nu prea are ce cauta acolo e Standard, dar cred ca aici le va fi capatul liniei. IAta cam ce pronosticuri aleg eu pentru meciurile de joi:

Hamburger SV-Anderlecht pick 1 1.57
- desi Anderlecht a defilat cu Bilbao in retur, nu cred ca pot scoate ceva d ela Hamburg. Nemtii au echipa tare si au invins chiar si pe PSV acasa, iar Anderlecht nu cred sa fie de nivelul batavilor.

Rubin Kazan-Wolfsburg pick 2-3 goluri 1.91
- un meci de care m-as feri, pentru ca Rubin nu a inceput inca sezonul si nu stiu exact ce vor face. Totusi un pronostic prudent de 2-3 goluri marcate mi se pare cel mai potrivit. Wolfsburg joaca bine si e in crestere de forma, in mod normal as alege si un x2.

Atletico Madrid-Sporting Lisabona pick x2 2.00
- Atletico e departe de ceea ce vor ei a fi si nu cred ca vor reusi mai mult de un punct impotriva portughezilor care sunt intr-o forma exceptionala eliminand surprinzator zic eu pe Everton, apoi invingand pe Porto cu 3-0 si apoi in deplasare pe Belenenses cu 4-0. Spaniolii au invins pe Valencia cu 4-1, dar rezultatul a fost oarecum mincinos, liliecii evoluand cu un om in minus 60 min. Si am vcazut cu torii ce echipa e Valencia aseara...

Lille-Liverpool pick 1 3.00
- o cota extraordinara care cred eu nu trebuie ratata. Lille se descurca de minune pe teren propriu, iar Liverpool in deplasare a aratat lacune mari si aseara cand nu au fost in stare sa dea nici macar un gol unei echipe mai mult decat slabe din Premier. Meciul cu Unirea cand au castigat cu 3-1 a fost exceptia de la regula si a fost impotriva unor romani. Eu unul o sa il joc cu incredere acest meci.

Benfica-Marseille pick 1 sau 2-3 goluri 1.91
- alt meci care cred ca e deschis oricarui rezultat. Totusi eu propun doua pronosticuri care au cote identice si care mi se par cel mai plauzibile. Marseille m-a dezamagit crunt in weekend, 1-1 cu Lorient acasa in timp ce Benfica are un sezon bun, cu sanse mari de a lua titlul. Pe teren propriu au rezultate foarte bune, deci as cam merge pe mana gazdelor.

Juventus-Fulham pick 1 1.50
- nu vad alt rezultat aici, mai ales dupa victoria Batranei Doamne la Fiorentina, o echipa tare a Seriei A. Fulham nu rupe gura cu nimic, iar rezultatul de egalitate din Ucraina cu Sahtior a fost mai mult de cat mincinos.

Panathinaikos-Standard Liège pick 1 1.62
- un alt meci de 1 solist in opinia mea. Grecii au demonstrat ca isi doresc foarte mult de la aceasta competitie si au surprins pe toata lumea cu eliminarea uneia dintre favorite la castigarea competitiei, Roma. Standard mi se pare o echipa care nu are ce cauta in aceasta competitie si nu stiu prin ce mijloace au reusit sa elimine pe Red Bull Salzburg. Plus ca in grupele Champions League au pierdul la Olympiacos, echipa care merge mai rau ca PAO.

Valencia-Werder Bremen pick x2 @ 1.83 sau 2-3 goluri @ 1.91
- propun o noua surpriza la meciul Valeciei care ma dezamageste de la meci la meci si se pare ca nu se ragasesc in ultimul timp. Werder in schimb e in forma buna si poate produce surpriza sau chiar semisurpriza. In Bundesliga au rezultate bune in deplasare, cu egaluri la Bayern si la Leverkusen, echipe care se pot compara fara probleme cu Valencia. Un pronostic mai prudent ar fi 2-3 goluri in meci la o cota mai buna decat x2.

@ cotele sunt valabile la bet365.com

am pierdut doar pe PAO. Nu pot sa cred ca echipa aia de doi bani va merge in sferturile competitiei. Si s-au calificat tot la limita, in min 90. Incep sa ii urasc mai mult decat pe Dinamo. Mai ales ca pierd tot timpul bani pe ei.

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2010, 10:57 
Parior incepator
Parior incepator

Urat de tot, PAO adevaru` ca e o echipa ciudata, umileste o echipa precum AS Roma, si manca bataie de la descultii de la Standar Liege, chiar ca se duc la vale pariurile astea ...

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2010, 11:09 
Parior incepator
Parior incepator

Blade wrote:
Urat de tot, PAO adevaru` ca e o echipa ciudata, umileste o echipa precum AS Roma, si manca bataie de la descultii de la Standar Liege, chiar ca se duc la vale pariurile astea ...

Nu cred ca victoria celor de la Standar Liege a fost o surpriza, din punctul meu de vedere nu a fost nici o surpriza in meciurile de ieri, poate doar ca Atletico nu a reusit sa castige chiar daca a avut mult timp un jucator in plus..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours