|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
maryusg
|
Post subject: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 09 Mar 2010, 13:24 |
|
|
|
Maine incepe si Tirreno-Adriatico si se anunta foarte interesant. Mult mai interesant decat Paris-Nice. La start sunt multi sprinteri importanti, printre care Cavendish, Farrar, Boonen, Petacchi, McEwen sau Hushovd. Mai sunt si oameni de clasice precum Hagen, Ballan sau Pozzato. Dar si oameni tari pt clasamentul general precum Nibali, Evans, Scarponi, Garzelli, Gesink, Basso, Vinokourov sau Andy Schleck. Vor fi si doua etape foarte lungi, etapa 4 - 243km si etapa 5 - 234km
- nu stiu insa cat vor transmite live eurosport...pt ca e clar ca pana duminica Paris-Nice are prioritate.
_________________ Fotbal, tenis, snooker, ciclism & biatlon by maryusg
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 10 Mar 2010, 11:29 |
|
|
Prima etapa este una cu sanse mari sa se incheie la sprint. Favorit normal este Cavendish, dar care in acest an nu e in cea mai buna forma. A avut probleme medicale, ratand astfel o parte din pregatire. Sunt multi sprinteri buni si este cam greu sa alegi pe cineva. Am mers pana la urma la victorie pe Boonen cota 13 bwin M. Cavendish/R. McEwen pick Cavendish @ 1.5  9u bwin T. Hushovd/T. Farrar pick Hushovd @ 2.6  3u bwin
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 11 Mar 2010, 11:36 |
|
|
Ieri am avut parte de ploaie...plus un traseu la final complicat. Astfel s-a impus Gerdemann. Astazi etapa este asemanatoare, avand pe final un circuit cu cateva portiuni de catarare. Mie nu mi se par asa grele, dar asa erau si ieri. Azi insa distanta de la ultima catarare pana la final este de 12km, ultimii 7km fiind plati. Ieri au fost doar ultimii 2km plati, dar cu multe viraje. Dupa cum arata cotele s-ar zice ca se va castiga dupa o evadare, insa eu cred ca azi va fi sprint masiv. Etapele viitoare mi se par cu sanse mult mai mici pentru sprint, avand ultimii kilometrii in uroasa ascensiune. Asa ca eu cred ca sprinterii nu vor rata etapa de azi. Mie greu sa aleg dintre Cavendish, Farrar si Boonen. Desi pot castiga si Hagen, Bennati sau altii. Am ales in final sa merg pe Cavendish, care ieri a terminat la aproape 5 minute intarziere. Cavendish cota 15 bet365 T. Hushovd/B. Cooke pick Cooke @ 2.55  1u bwin L. Paolini/M. Breschel pick Paolini @ 1.75  3u bwin J.A. Flecha/M. Burghardt pick Burghardt @ 2.3  3u bwin E. Boasson Hagen/D. Bennati pick Bennati @ 2  2u bwin - etapa incepe la 13:15
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 11 Mar 2010, 21:57 |
|
|
|
Mda...a castigat Boonen. Din nou nu am fost inspirat.
Cavendish a venit la aproape 10 minute intarziere. E clar ca nu e deloc in forma. Am crezut ca a fost o greseala in prima etapa, dar se pare ca nu e deloc asa. Poate in ultima etapa va avea sanse la victorie.
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 12 Mar 2010, 11:07 |
|
|
Pt ca deja am ratat vreo 3-4 etape in care as fi vrut sa pariez pe cel care a castigat, de acum inainte voi paria pe toti care consider ca eu ca au sanse. Azi etapa este una care poate fi castigata dupa o evadare sau un atac. Este o catarare cam lunga, 8km cu 12km inainte de finish. Se poate ajunge si la sprint, dar numai cine rezista pe astfel de catarari. Deci Cavendish, McEwen, Cooke sau Petacchi nu prea au sanse. Dintre sprinteri ar fi Boonen, Hagen, Hushovd, Rojas Gil, Bennati sau Farrar. Eu insa mizez mai degraba pe un atac al lui Pozzato, desi maine parca ar fi etapa mai potrivita pentru el. La victorie: Hagen - 17, Breschel - 34, Pozzato - 41. - etapa incepe la 13:25 Matti Breschel vs Luca Paolini pick Breschel @ 1.71  3u bet365 Jose Rojas Gil vs Edvald Boasson Hagen pick Rojas @ 1.72  3u bwin
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 15 Mar 2010, 11:28 |
|
|
Mai sunt doua etape din Tirreno-Adriatico. Astazi insa este ultima in care se pot face modificari in clasamentul general. Etapa este una destul de scurta si singura parte grea e la final, ultimii 3km fiind in catarare, panta ajungand pana la 18% chiar cu 300m inainte de finish. Garzelli to win @ 4.25  0.5u bwin +Gesink cota 28 la bwin Stage head-to-head E. Gasparotto/M. Mori pick Mori @ 1.95  2u bwin Stage head-to-head J.A. Flecha/A. Vinokourov pick Vinokourov @ 2.05  2u bwin
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 15 Mar 2010, 17:30 |
|
|
Mda...locul 2 Garzelli. Cel mai rau a iesit chiar el. Daca nu a stiut sa isi calculeze frumos pasii. Asa a castigat Ignatiev. Asta e...pierd si eu, dar macar pierde si el asa frumos Tirreno-Adriatico pt 2 secunde  Daca nu cumva il pacaleste maine pe Scarponi la vreun sprint intermediar, ca la finish nu are sanse cu Boonen, Bennati sau alti sprinteri. Edit: duelurile au iesit. Maine favorit la casele de pariuri e Cavendish...dar sincer nu stiu ce sa zic. Toata saptamana britanicul a ajuns intarziat...chiar cu minute bune si mereu printre ultimii. Maine e adevarat ca a 2-a jumatate a etapei e plata...dar nu stiu cum se prezinta la sprint.
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 16 Mar 2010, 11:03 |
|
|
- azi, ultima etapa din Tirreno-Adriatico. Una pt sprinteri cum ziceam si ieri. Ultimii 80km sunt plati si au loc pe un circuit. La victorie am ales doi ciclisti: Boonen @ 11 si Petacchi @ 7 (amandoi la bwin) Etapa Head-to-Head T. Boonen/O. Freire pick Boonen @ 1.72  9u bwin Stage head-to-head Y. Hutarovich/J.J. Rojas pick Hutarovich @ 1.95  2u bwin
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 17 Mar 2010, 09:06 |
|
|
|
Mda. Petacchi a venit pe 2 dupa Hagen. Boonen din pacate nu stiu din ce cauza nu a fost in fata sa se bata la sprint si a pierdut duelul pt 3 locuri cu Freire care era de asteptat sa se claseze asa slab. Macar de erau vreo 10-20 locuri intre ei sa stiu ca am pierdut calumea...ca asa alea 3 locuri diferenta pe sosea e de mai putin de o roata. Al doilea duel a iesit.
La general s-a impus Garzelli care a luat cate 1 secunda la doua sprinturi intermediare si astfel a avut acelasi timp cu Scarponi. Dar e aiurea ca a castigat el la egalitate. Eu i-as fi dat avantaj lui Scarponi care a castigat o etapa, fata de locurile doi ale lui Garzelli.
Sambata are loc Milano-San Remo, prima cursa clasica.
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Re: Tirreno-Adriatico 2010 (ciclism) Posted: 21 Mar 2010, 16:15 |
|
|
maryusg wrote: Total: -20.97- slab rau...diferenta au facut-o doua dueluri in care am avut prea mare incredere.
|
|
| Top |
|
 |
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|