|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
geani2009
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 14:14 |
|
 |
| Parior incepator |
 |
|
|
NR PREDICTIE : 5
Eveniment : HV 71 v Djurgården
Pronostic : 1st Team to Score - HV 71
Cota : 1.60
In aceasta seara incepand cu ora 20:00 are loc partida de hochei dintre HV 71 si Djurgarden in cadrul campionatului Suediei Elitserien, HV 71 ocupa locul 2 avand 28 de victorii, patru egaluri si 15 infrangeri, acasa a obtinut 17 victorii, dua egaluri si cinci infrangeri iar in deplasare a obtinut 11 victorii, doua egaluri si zece infrangeri avand un barem de 84 de puncte, iar Djurgarden ocupa locul 3 avand 24 de victorii, cinci egaluri si 18 infrangeri, acasa a obtinut 14 victorii, trei egaluri si sapte infrangeri iar in deplasare au obtinut zece victorii, doua egaluri si 11 infrangeri avand un barem de 79 de puncte. Eu cred ca HV 71 va marca primul gol.
_________________ elisei eugen
|
|
| Top |
|
 |
|
an0nimusss
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 15:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
NR. PREDICTIE:2
EVENIMENT:Colchester-Southend
PRONOSTIC:1
COTA:1.571
Meci din liga a treia,aici unde se infrunta Colchester ocupanta pozitiei a 4 ,o echipa care are nevoie de puncte,deoarece ar putea ataca primele 2 locuri care i-ar permite sa se promoveze automat in Champions League,dar trebuie sa aibe grija sa nu se cada pe pozitia a 7,deoarece ar putea rata barajul pentru promovare,o infrunta azi pe Southend ocupanta locului 17 o echipa care trebuie sa aibe grija sa nu se implice in lupta pentru retrogradarea ,deoarece sunt la doar la 2 puncte de prima echipa ca va retograda..
Colchester este echipa mai valoaroasa echipa care are obiective mai importanta si cel mai important Colchester joaca foarte bine pe teren propriu aici unde sunt sustinuti de fani,au disputat 14 partide pe teren propriu,din care au castigat 11 partide,o remiza si 2 infrangeri marcand 24 de goluri si primind 12 goluri,in timp ce Southend in deplasare are doar 3 victorii si 2 remize ,avand 9 infrangeri marcand 14 goluri si primind 24 de goluri..
|
|
| Top |
|
 |
|
The Game
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 16:42 |
|
|
|
NR. PREDICTIE:2
EVENIMENT:Gimeno Traver-Ventura
PRONOSTIC:1
COTA:1.72
Un meci intre doi spanioli in primul tur la Costa do Sauipe. Gimeno Traver este jucatorul mai valoros consider eu, un jucator cu rezultate bune pe zgura si cu un joc complet, are lovituri foarte frumoase si pe rever si pe forehand. A incheiat anul 2009 cu doua challengeruri castigate plus inca o finala. In 2010 nu a jucat in vreun turneu pe zgura, poate din aceasta cauza are cota asa mare. De partea cealalta, Santiago Ventura este un jucator muncitor, fara foarte mult talent dar extrem de muncitor. Nu cred insa ca ii poate face fata lui Gimeno, aflat in forma destul de buna. Ventura a jucat doua meciuri pe zgura, ambele pierdute in 2010.
_________________ ATTENTION !!! New tennis stars: Raluca & Sorana
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 16:44 |
|
|
|
off...ai fost mai rapid cu 1 minut...noroc ca m-am mai uitat o data inainte sa postez.
_________________ Fotbal, tenis, snooker, ciclism & biatlon by maryusg
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 16:49 |
|
|
|
NR. PREDICTIE:3
EVENIMENT: Gimeno-Traver, D v Ventura, S
PRONOSTIC: H-0.5 Gimeno Traver
COTA:1.70
Un meci din primul tur din Brazilia de la Costa do Sauipe, intre spaniolii Daniel Gimeno-Traver si Santiago Ventura. Amandoi sunt jucatori care prefera sa joace pe zgura, suprafata pe care se joaca si aici la Costa do Sauipe. Anul trecut turneul a fost castigat de Tommy Robredo. Gimeno-Traver nu a mai jucat de la Australian Open, unde a iesit in primul tur, eliminat de Djokovic. La Sydney a avut ceva probleme medicale. Ventura in schimb a reusit sa participe la 2 turnee de zgura, dar la ambele a pierdut in primul tur cu Junqueira si Riba-Madrid. In meciurile directe este 3-2 pentru Ventura, toate meciurile jucate pe zgura. Eu cred ca Gimeno-Traver are un joc ceva mai bun si consider ca va castiga aceasta partida. Consider ca va acoperi si acest handicap de -0.5 game-uri.
_________________ Fotbal, tenis, snooker, ciclism & biatlon by maryusg
|
|
| Top |
|
 |
|
ionutd26
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 18:43 |
|
 |
| Parior experimentat |
 |
|
|
NR. PREDICTIE:1
EVENIMENT:Omniworld v Emmen
PRONOSTIC:peste 2.5
COTA:1.6
Pentru astazi am sa merg pe un meci din campionatul olandez, seria a doua. Se cunoaste faptul ca este un campionat in care se inscriu multe goluri, dovada si cotele foarte mici pentru un over 2.5, Am ales si eu un over 2.5 goluri. Meciul pe care l-am ales este cel dintre FC Omniworld v Emmen. Un motiv pentru care am ales sa merg pe un meci cu minim 3 goluri, pentru ca pontul sa fie valid este numarul mare de goluri inscrise in meciurile dintre cele 2 echipe:
16/01-09 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 1:0
18/01-08 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 4:1
25/08-06 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 5:3
10/02-06 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 3-4
Emmen este una dintre cele mai slabe echipe din deplasare, a reusit 1 victorie , 1 egal si 7 infrangeri si un golavarj care demonstreaza ca primeste foarte multe goluri 6-26. De partea cealalta, FC Omniworld a reusit acasa 3 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri, golaveraj 11-16.
|
|
| Top |
|
 |
|
nentule68
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 19:35 |
|
|
|
NR. PREDICTIE: 6
EVENIMENT: 1860 München v RW Ahlen
PRONOSTIC: 1860 München
COTA: 1,53
ARGUMENTATIE:
Pe Allianz Arena, Munchen 1860 va primi azi vizita lanternei rosii din 2.Bundesliga, Ahlen. Munchen 1860 nu a mai pierdut un meci in campionat de opt etape, in acestea obtinand 4 victorii si 4 egaluri. A invins pe teren propriu pe Augsburg cu 1-0 si in ultima etapa pe Hansa Rostock cu un comfortabil 3-0. Se afla pe locul 11 cu 26 de puncte dupa 19 meciuri, avand si doua restante de disputat. Pe teren propriu au un bilant pozitiv: 5 victorii 2 egaluri si 2 infrangeri cu un golaveraj favorabil de 15-8. Ahlen ocupa ultima pozitie in clasament cu numai 12 puncte si realizeaza contraperformanta de a avea cel mai slab atac din campionat cu numai 11 goluri marcate. In deplasare au reusit 7 puncte de pe urma a 4 egaluri si o victorie, iar in ultimele doua etape pe teren strain au remizat alb la Kaiserslauten si la FSV Frankfurt. Cum Munchen 1860 nu mai are voie sa faca nici un pas gresit daca vor sa promoveze, iar Ahlen da semne de revenire, mizez pe faptul ca va reulta o partida cu multe faze de poarta si ma astept ca bavarezii sa invinga.
|
|
| Top |
|
 |
|
Julien25
|
Post subject: Posted: 09 Feb 2010, 00:25 |
|
|
|
NR. PREDICTIE: 1
EVENIMENT: Cardiff v Peterborough
PRONOSTIC: 1
COTA: 1,50
ANALIZA: Dupa ce a fost surclasata cu 5-1 de liderul la zi din a doua liga valorica engleza, echipa din capitala Tarii Galilor, Cardiff primeste vizita lanternei rosii, Peterbourgh si va incerca sa spele rusinea meciului din week-end in fata unui adversar accesibil ce se poate lauda doar cu o victorie in ultimele 8 meciuri si care are toate sansele ca din sezonul urmator sa evolueze in liga imediat inferioara, Peterbourgh neavand niciun succes pe teren strain in timp ce Cardiff se mentine in zona locurilor promovabile, chiar daca in acest moment ocupa doar un loc de baraj. Cred ca rezultatele evidentiate clar in campionat cat si motivatia va determina echipa gazda sa se impuna in acest meci cu un adversar care nu se regaseste.
|
|
| Top |
|
 |
|
bogdan_papen
|
Post subject: Posted: 09 Feb 2010, 03:47 |
|
 |
| Parior |
 |
|
|
Nr. Predictie: 3
Meci: Dallas Mavericks @ Golden State
Pronostic: 1
Cota: 1.57
Azi mi-am ales un meci foarte interesant intre, Dallas si Golden State, deoarece ambele echipe sunt cu moralul la pamant si diferenta o va face e chipa cea mai valoroasa. Golden State are un sir de 8 meciuri fara victorie si nu cred ca vor putea sa invinga in seara aceasta. Dallas nu a mai castigat de 3 meciuri in deplasare si cred ca azi au o sansa buna sa sparga gheata si sa invinga,iau mai invins acum 4 zile cu 110-101 pe tere propriu dar in NBA nu prea conteaza terenul propriu ci valoare jucatorilor. Dallas au un lot valoros,mult peste Golden State,iar bilantul in deplasare pentru Dallas este de 16 victorii si 10 infrangeri, al 3 bilant din NBA, dupa Cleveland si Boston. In schimb gazdele au 9 victorii si 14 infrangeri, un bilant foarte scazut si aproape cel mai slab. Ocazie buna de a obtine o victorie pentru Dallas, sper sa nu o rateze.
|
|
| Top |
|
 |
|
dogslayer
|
Post subject: Posted: 09 Feb 2010, 13:25 |
|
 |
| Parior bun |
 |
|
|
nr predictie 2
eveniment: Bury - Macclesfield
pronostic: 1
cota:1.50
Argumentatie: Propun un meci din League Two, a patra competitie ca valoare in Anglia. Gazdele, Bury, e o echipa care lupta pentru promovare in League One, momentan ocupand locul 3, ultimul care asigura promovarea directa. Diferenta fata de locul 2 e de 2 puncte, dar Bury, are un meci mai putin disputat. Totodata, pozitia le e amenintata de Notts County, care i-a scos pe Wigan din cupa, avand 5 puncte mai putin, dar si 3 meciuri mai putin decat Bury. Asadar meciul de azi e foarte important pentru gazde, care in cazul unui succes ar urma sa urce pe 2, dar si sa mentina o oarecare distanta fata de urmaritoare. Adversarii lor de azi, Macclesfield Town, sunt pe pozitia 19, la 9 puncte de prima pozitie retrogradabila, deci sunt oarecum linistiti. Bury este intr-o forma foarte buna, avand cinci victorii consecutive, ceea ce ma face sa cred ca isi chiar doresc promovarea. Oapetii de azi, n-au mai cunoscut victoria de 5 etape si au doar doua victorii in deplasare in 11 meciuri, dar interesant e ca au terminat de 6 ori nedecis meciurile din deplasare. Cred ca nu va fi cazul si azi si Bury se va impune fara prea mari probleme.
|
|
| Top |
|
 |